Inicio » L’Espectacleria cultural » Fira del Vi de Rubí 2017

Fira del Vi de Rubí 2017

banner_ajrubiAquest any tenim la gran sort de tornar a organitzar la Fira del Vi de Rubí. Durant el cap de setmana del 28 i 29 d’octubre podràs gaudir d’aquesta fira plena de vi, gastronomia, cultura i diversió.

Aquest cop hem decidit apostar per un espai infantil més gran que el de l’any passat, perquè grans, mitjans i petits puguin passar-ho d’allò més bé al llarg del cap de setmana. Els més grans podran fruir d’onze parades que oferiran tasts i degustacions de vins acompanyats de sabroses tapes.
Espectacleria_fira-del-vi-de-rubí-2017-espai-infantilTambé hem destinat un espai amb sis parades on es podran comprar diferents productes, tots ells de proximitat i d’excel·lent qualitat, i pels més exòtics, una parada de sushi!

I com no, tant el dissabte com el diumenge la música en directe abraçarà gran part de la fira, perquè hi ha millor manera de fer baixar el vi que ballant?

El dissabte a les 12.15 h després de la inauguració oficial que tindrà lloc al migdia, podrem gaudir a l’escenari del Celler de la banda de rock i swing Massive Noise Collective; a les 14 h, serà el torn del grup Monkfish que oferirà un homenatge jazzístic a Thelonious Monk i a partir de les 22.00 h hi haurà l’actuació de la banda The Killing Hits. A més a més, cap a les 20.15 h el grup La Xaranga Mecànica anirà voltant per tot el recinte de la fira animant i fent ballar a tot el que passi per allà.
Espectacleria_fira-del-vi-de-rubí-2017

El diumenge durant l’hora del vermut tots els assistents gaudiran de dues actuacions: els Muddy‘s que actuaran a les 12 h i Christian Dozzler & la Balta Bordoy Band que ho farà a les 13.30 h.

A l’espai del Celler es proposen tallers de tast de vins dels Premis Vinari 2017 a càrrec de Vadevi.cat, dissabte a les 20 h i diumenge a les 13 h.

Us esperem a la Fira del Vi de Rubí amb moltes ganes de passar-ho bé i beure bon vi. Salut!

 

 

 

¡Comparte!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp