Inicio » L'Espectacleria empresa » Ayudar Jugando i L’Espectacleria

Ayudar Jugando i L’Espectacleria

Espectacleria-ayudar-jugando-navidad-nadal-2017

A L’Espectacleria creiem que el joc, la il·lusió, l’alegria, la creativitat i la màgia, són elements que han d’estar molt presents en el nostre dia a dia i, com a tal, a la nostra feina. Tots i cadascun dels nostres projectes tenen una petita dosi d’aquests elements, i tots junts tenen sempre un resultat indiscutible, la felicitat de qui ho viu en primera persona.

Fa uns dies us dèiem com de contents estem de col·laborar aquests Nadals amb Ayudar Jugando, i potser us pregunteu perquè els hem triat a ells i no a uns altres… Hem decidit col·laborar amb Ayudar Jugando perquè creiem que compartim tot el descrit en l’anterior paràgraf, tant en la nostra filosofia, com en la manera d’executar-ho. Aquesta associació, a través del joc, la il·lusió, l’alegria, la creativitat i la màgia vetlla per un únic objectiu, el benestar i la felicitat dels nens i les nenes.

Ayudar Jugando és una entitat solidària fruit de la unió dels esforços d’un equip humà il·lusionat amb un projecte comú: ajudar a través de les seves aficions a les persones més desprotegides: els nens i les nenes. L’associació està constituïda, principalment per persones aficionades als jocs de taula de tot tipus, al món del còmic, de la fantasia o la ciència ficció. I aquestes són les eines amb les quals volen ajudar.

Aquest Nadal, amb la contractació de qualsevol servei Nadalenc de L’Espectacleria (Team Buildings, Sopars i dinars de Nadal, animacions i espectacles) estaràs contribuint a fer que aquest any els nens i nenes que més ho necessiten, puguin gaudir d’una infància més acollidora.

Així doncs, amb tots els beneficis obtinguts amb els nostres serveis nadalencs contractats durant el mes de desembre, farem una donació del 10% a Ayudar Jugando.

Per un Nadal ple de solidaritat i felicitat!

¡Comparte!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp