Inicio » L’Espectacleria cultural » JA SAPS COM ARRIBARÀ LA MÀGIA DELS REIS MAGS AQUEST NADAL Al TEU MUNICIPI?

JA SAPS COM ARRIBARÀ LA MÀGIA DELS REIS MAGS AQUEST NADAL Al TEU MUNICIPI?

Blog arribadaTres reis, cadascun en una carrossa i tirant caramels. Sembla fàcil, veritat? Doncs que li preguntin a Gaspar, que cada febrer li toca visitar al fisioterapeuta per la seva lesió al braç, de tant tirar caramels. O al conductor de la carrossa, que fa miracles per a no fer més marques als preciosos decorats. O als de Servei d’ordre, que multipliquen els seus ulls aquest dia per a no perdre de vista a cap infant mentre s’ajupen per caramels. O als voluntaris de les entitats, que al desembre fan entrenaments d’esportistes d’elit per a poder ballar amb entusiasme durant tot el recorregut. O al regidor general, que acaba sempre afònic de donar tantes indicacions…

_MG_6999

Una cavalcada de reis és vista per milers de persones i en ella participen centenars de voluntaris i artistes en la comitiva. Hi ha servei d’ordre, personal de producció, tècnics, figurinistes, maquilladores, perruqueres, conductors, infermers, guàrdies… Una gran família que durant mesos es preparen per al gran dia. A l’Espectacleria portem 8 anys especialitzats en aquest gran esdeveniment que porta la il·lusió als més petits. És la nostra oportunitat d’unir creativitat artística, gestió d’entitats i voluntaris, i producció tècnica.

_MG_6887Durant aquests anys ens hem trobat amb tota mena de Cavalcades, tantes com municipis amb els quals hem col·laborat. Unes són més participatives i altres deleguen més en companyies artístiques professionals. Unes tenen carrosses pròpies personalitzades i altres prefereixen llogar-les cada any. Unes tiren caramels des de totes les carrosses i altres ho deixen per al final. Unes són més clàssiques i altres tenen temàtica personalitzada cada any. Això sí, el que tenen en comú totes elles és que ens treuen a tots un somriure d’orella a orella i ens fan viure una nit plena de màgia i il·lusió. Nosaltres estudiem cada cas i potenciem la personalitat i els punts forts de cada població, a través de la nostra experiència en direcció artística, escenografia i construcció, vestuari i maquillatge, producció i coordinació.

P1010270 Ara bé, com ho farem aquest any ple d’incerteses? Doncs com no pot ser d’una altra manera, dissenyant pla A, B,C, D… i tants com facin falta per a garantir que la cancel·lació no sigui una opció. Perquè les famílies mereixen tenir la seva nit de màgia, ara més que mai. Algunes de les nostres propostes alternatives per donar la benvinguda als Reis ja estan en marxa; nosaltres sabem com fer-ho, et podem ajudar!

Vols saber en què consisteixen aquests plans que ens permetran fer un esdeveniment segur i espectacular? Visita el nostre apartat de la web on trobaràs més informació.

¡Comparte!
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp